FCK-keeper lover at være klar mod Lille
FC Københavns Johan Wiland var ude mod Brøndby, men er klar til mødet med franske Lille.

I lørdagens arvefjendeopgør mellem FC København og Brøndby havde Kim Christensen erstattet Johan Wiland i københavnernes mål.

Men det var tilsyneladende kun for at være helt sikker på, at svenskeren ville være klar til tirsdagens skæbnekamp mod franske Lille, hvor det gælder en plads i gruppespillet i Champions League.

- Der var ingen grund til at tage chancer. Derfor sad jeg over mod Brøndby, siger Johan Wiland, der den seneste uge har bøvlet med en lille fiberskade, til eb.dk.

- Men jeg har trænet fuldt med i dag (søndag) uden at mærke noget til skaden i baglåret. Så jeg er meget optimistisk i forhold til Lille-kampen, der først kommer om to dage, siger målmanden.

Tirsdag møder FC København franske Lille i Parken, mens hovedstadsklubbens europæiske skæbne først endeligt afgøres den efterfølgende onsdag - den 29. august - i Frankrig.

- Det er to store kampe, der venter os. Vi skal ramme to af vores bedste dage, så har vi en god chance for at sende Lille ud.

- Vi har troen på, at vi kan løse opgaven og kvalificere os igen til gruppespillet, siger Johan Wiland til eb.dk.

I sidste sæson endte Lille på en 3.-plads i Le Championnat kun overgået af mestrene fra Montpellier samt Paris Saint-Germain. Lille blev i øvrigt mestre og pokalvindere i sæsonen 2010-2011.

FC København havde på forhånd sagt, at man ikke havde Lille blandt ønskemodstanderne, da klubben historisk set har haft det svært mod franske hold.

I dette transfervindue har klubben sendt den belgiske stjerne Eden Hazard til engelske Chelsea, der angiveligt betalte omkring 300 millioner for spilleren.

/ritzau/