FCK henter 21-årig dansker i Leverkusen
Nicolai Jørgensen kommer til København fra tyske Bayer Leverkusen, efter at han skiftede til den tyske storklub fra AB for snart to år siden. Foto: Jesper Rautell Balle, Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0, Wikimedia Commons.
Danske Nicolai Jørgensen skifter fra Bayer Leverkusen til FC København på en lejeaftale.

Fodboldspilleren Nikolai Jørgensen fortsætter sin karriere hos vicemestrene fra FC København, der henter den unge dansker i Bayer Leverkusen.

Klubberne er blevet enige om en lejeaftale af den 21-årige dansker, som løber frem til 30. juni 2013, fortæller sportsdirektør i FCK, Carsten V. Jensen.

- Vi har længe haft en konstruktiv dialog med både Bayer Leverkusen og Nicolai, og vi er blevet enige om en aftale, der i første omgang gælder den kommende sæson, men med mulighed for at forlænge samarbejdet på en permanent aftale.

Nicolai Jørgensen kommer til København fra tyske Bayer Leverkusen, efter at han skiftede til den tyske storklub fra AB for snart to år siden.

Leverkusen valgte imidlertid at udleje danskeren til Kaiserslautern i december, hvor han blot spillede fem kampe i sidste sæson.

Carsten V. Jensen tvivler dog ikke på, at Jørgensen er den rigtige mand at hente til klubben.

- Nicolai har et stort potentiale, og sammen skal vi se, hvor langt vi kan bringe det.

- Det kræver først og fremmest hårdt arbejde på træningsbanen og ikke mindst stor tålmodighed fra begge parter, men jeg er ikke i tvivl om, at vi i Nicolai får en spiller, der er motiveret og klar til opgaven, siger sportsdirektøren.

Nicolai Jørgensen starter træningen i København allerede mandag og er meget tilfreds med, at han netop skrifter til de danske vicemestre.

- Der har være flere klubber inde i billedet, men fra allerførste færd var FC København min klare førsteprioritet. Nu glæder jeg mig bare til at starte træningen og møde mine nye holdkammerater, siger Nicolai Jørgensen.

Den 190 centimeter høje offensivspiller har optrådt to gange for det danske landshold.