FCK Håndbold køber svensk
Den svenske landsholdsspiller Terese Krantz kommer til FCK Håndbold til sommer.

Mens FCK Håndbolds herrehold er begyndt at blande sig helt oppe i toppen af dansk håndbold, kniber det stadig for kvindeholdet at nå op blandt de største. I bestræbelserne på at komme med blandt de bedste hos kvinderne har klubben lavet en toårig aftale med den svenske landsholdsspiller Terese Krantz. Den 22-årige svensker starter i København 1. juli 2007.

» Jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling i verdens bedste håndboldliga. Jeg har brug for et mere professionelt træningsmiljø, og jeg vil helt sikkert få gavn af at træne med de mange storspillere i FCK. Jeg har fået et meget godt indtryk af en velorganiseret klub med store ambitioner – det passer mig fint,« siger Terese Krantz.

Hun er en venstrehåndet højreback, der har spillet 25 landskampe for Sverige og i de seneste seks år har spillet for den svenske klub Spårvägen HF. FCK-træner Thomas Hylle ser frem til at få svenskeren til klubben.

»Terese er en ung venstrehåndsspiller på internationalt niveau. Hun er energisk, kropstærk og har et hårdt skud. Hun kan stadigvæk udvikle sit spil hos os, og jeg har store forventninger til hende. Vi har efterhånden et meget slagkraftigt hold til næste sæson med spillere som Mette Sjøberg, Josephine Touray, Madeleine Grundström og Nadine Krause allerede på plads,« siger Thomas Hylle.