FCK-fansene sang forgæves
FC Københavns-fansene havde gejsten, men det havde spillerne ikke. De blev knust af et velspillende Viborghold med 37-26.

Bestyrelsesformand Flemming Østergaard havde op til kampen mellem FC København og Viborg HK i Toms Ligaen efterlyst mere gejst hos FCK-kvinderne hjemmeholdet efter søndagens kollaps mod rumænske Rulmentul Brasov. Denne opsang havde en klan på cirka 40 FCK-tilhængere bevæbnet med bannere og fiktive røde kort valgt at bakke op om, og de hoppede, dansede og sang gennem hele kampen.

Det hjalp dog ingenting. FCK-spillerne havde hverken gejsten eller evnerne til at presse Viborg, der vandt en sikker sejr på 37-26, takket være en stærk defensiv og effektive kontraangreb.

FC København var reelt kun med i kampen i de første fem minutter af første halvleg, hvor stillingen var 4-2 til Viborg. Herefter brugte Viborg de næste 10 minutter til at lukke kampen, da de i denne periode bragte sig foran med hele 11-3, på blandt andet fem mål af landsholdsfløjen Henriette Mikkelsen.

Det rystede dog ikke FCK-fanskaren, som stadig satte sit præg på Frederiksberg Hallen, og de var også involveret i en noget særpræget situation. En tilskuer bidrog til lydinfernoet ved at blæse i en fløjte, og det medførte, at dommerne truede med at stoppe kampen. Fløjten blev dog pakket væk, og spillet forsatte, hvilket Viborg udnyttede til at bringe sig foran 16-8 efter de første 30 minutter.

Billedet var det samme i anden halvleg, FCK-tilhængerne var dominerende på tilskuerrækkerne, mens Viborg var endnu mere suveræne på banen. Henriette Mikkelsen og Grit Jurack var i hopla, og de blev noteret for henholdsvis ni og otte mål, før de med et kvarter igen kunne tage plads på bænken ved stillingen 27-13.

Herfra kunne de nyde deres holdkammerater forsætte det gode spil og sikre en 37-26 sejr, mens Flemming Østergaard nok godt kunne tænke sig, at FCK-spillerne viste den samme ukuelig gejst, som den der onsdag aften blev vist på tilskuerrækkerne, hvor der nok synges endnu.