FCK-boss: Det var en holdsejr
På tirsdag gælder det om at udnytte chancerne, når FC København møder Viktoria Plzen i sidste runde af kvalifikationen til Champions League. Det påpeger træner Roland Nilsson. Foto: Polfoto, Tariq Mikkel Khan
Sejren over FC Midtjylland viser, at truppen er blevet spillet sammen, lyder det fra FC Københavns træner, Roland Nilsson.

Selvom Dame N'Doye var ustyrlig i Parken og scorede begge mål i 2-0- sejren over FC Midtjylland, så hylder træneren hele holdet.

Nok rendte københavnernes senegalesiske guldfugl med hæder og omtale efter sit flotte saksesparks-mål til 1-0, men sejren viser, at holdet nu er spillet sammen, mener Roland Nilsson.

"Vi har spillet en del kampe nu med det nye hold, og i dag viser vi, at vi spiller som et hold, og det er meget vigtigt også i forhold til den opgave, der venter på tirsdag. Det er vigtigt for selvtilliden," siger han til FC Københavns hjemmeside.

På tirsdag møder FC København tjekkiske Viktoria Plzen i den første af to kampe, hvor vinderen får adgang til Champions Leagues gruppespil.

Og skal løverne for andet år i træk spille med i den fornemste europæiske turnering, så kræver det, at en større procentdel af målchancerne bliver udnyttet, påpeger træneren.

"i internationale kampe er det ikke sikkert, vi får lige så mange muligheder," siger Roland Nilsson til FCK-websitet.

Svenskeren er glad for, at Dame N'Doye igen viser sig fra sin farligste side. Men senegaleseren mangler stadig det sidste for at være på toppen.

"Han er ikke helt oppe på sit bedste niveau på grund af den lille skadepause, han havde tidligere på sæsonen, og han havde også en kamp for Senegal i midtugen, hvor han måtte arbejde hårdt på kanten, " siger Roland Nilsson.