FC Nordsjælland henter spiller i Roskilde
23-årige Henrik Bødker fra Roskilde KFUM har skrevet kontrakt med FC Nordsjælland i Superligaen.

FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med 23-årige Henrik Bødker fra Roskilde KFUM.

Henrik Bødker er en hårdtarbejdende og kompromisløs midtbanespiller med en glimrende teknik og et fremragende skud.

Roskilde KFUM har på uselvisk vis været meget interesseret i at hjælpe Henrik Bødker videre, og Roskilde-spilleren har flere gange deltaget i træningspas og træningskampe i det nordsjællandske.

Bødker scorede fem mål og fik fem advarsler i efterårets 14 kampe i kvalrækken, og han blev kåret som årets spiller i Roskilde klubben. Bødker forlader nu tømmergerningen for at spille fodbold på fuldtid, og han har frem til sommer til at vise, at han skal være en fremtidig profil på Nordsjællands bedste fodboldmandskab.

Springet fra kvalrækken til Superligaen er stort, men Bødkers talent og vilje er mindst lige så stort og cheftræner Morten Wieghorst tror, at Bødker har potentialet til at spille på topplan:

»Henrik har en ukuelig vilje og en sult efter topfodbold, som han kan nå langt med. Derudover er han meget nærkampstærk og målfarlig. Han kan naturligvis blive bedre, og med træning på højt niveau hver dag, bliver han en spændende spiller at følge,« siger Morten Wieghorst.

FC Nordsjællands nye hardhitter er meget glad for at skulle prøve sig af på fuldtid i FC Nordsjælland.

»Kontrakten med FC Nordsjælland var den bedste julegave jeg kunne få. Jeg elsker at spille fodbold, og derfor er FC Nordsjælland en perfekt klub for mig, da der lægges vægt på at være spilstyrende og spille offensivt fodbold,« siger han.

Bødker starter træningen sammen med de øvrige nyerhvervelser Bajram Fetai og Martin Bernburg mandag 8. januar 2007.