FC Midtjylland søger indmad til maskot
Et jobopslag skal skaffe en ny medarbejder til at være inde i klubbens berømte maskot, Lupus.

Superligaklubben FC Midtjylland søger en eller to nye medarbejdere, som skal være inde i klubbens maskot, ulven ’Lupus.’

Maskottens job består blandt andet i at være synlig ved kampe og udvalgte begivenheder.

I jobbeskrivelsen står blandt andet, at man skal »være aktiv på kampdage overfor primært børn – men også voksne – (i endnu højere grad end hidtil).«

Med dén jobbeskrivelse vil der måske være nogle, som tænker tilbage på en Superligakamp mellem FC Midtjylland og Viborg for nogle år siden, hvor ’Lupus’ gjorde sig særdeles uheldigt bemærket, da han overfaldt Viborgs maskot, krokodillen Willy, og desuden var i intim kontakt med en oppustelig krokodille midt på banen.

Den slags er det dog slut med. Det lover Lone B. Neubart fra FC Midtjylland, som står for ansættelsen af nye Lupus’er.

»Nej, det skal vi ikke have mere af. Overhovedet ikke,« konstaterer hun på det bestemteste.

Flere Lupus’er

Hun fortæller i øvrigt, at der allerede er kommet flere ansøgninger til jobbet som maskot, men at klubben godt kan bruge flere afløsere, så der er flere til at løfte arbejdsbyrden.

»Lupus har haft ekstremt mange jobs i de år der er gået, men han har ikke været så aktiv på kampdage, for det har der ikke være ressurser til. Så det vil vi godt slå et slag for nu: At Lupus bliver mere aktiv på kampdage,« siger hun, og tilføjer så efter en lille pause.

»Men stadigvæk: Ingen skandaler.«

Ansøgningsfristen er torsdag den 18. januar. Interesserede kan læse mere på FC Midtjyllands hjemmeside, www.fcm.dk.