FC Midtjylland-back debuterer mod Slovakiet
Jesper Juelsgård spiller sin første A-landskamp, når Danmark onsdag aften møder Slovakiet i en venskabskamp.

Der er debut til FC Midtjyllands venstre back Jesper Juelsgård, når landsholdet onsdag aften spiller venskabskamp mod Slovakiet på den alternative hjemmebane i Odense.

Dansk Boldspil-Union har offentliggjort landsholdets startopstilling på sin hjemmeside. En startopstilling, som ikke rummer de store overraskelser.

Juelsgård er blevet foretrukket frem for Daniel Wass fra Evian i forsvarets venstre side, mens FC Nordsjællands Jores Okore skal spille ved siden af anfører Daniel Agger i det centrale forsvar.

Fælles for både Juelsgård og Okore er dog, at de nyder godt af, at Simon Kjær og Simon Poulsen har fået tid af landstræner Morten Olsen til at afklare deres klubsituation og derfor ikke er med i truppen.

Højre back spilles vanen tro af Lars Jacobsen, og Morten Olsen har valgt William Kvist og Niki Zimling til at starte inde på den defensive midtbane.

Foran den duo ligger Christian Eriksen i den offensive midtbanerolle.

Michael Krohn-Dehli, Tobias Mikkelsen og Nicklas Bendtner udgør det danske tremandsangreb.

Morten Olsen har dog allerede varslet, at Nicklas Bendtner, Niki Zimling og Christian Eriksen kun spiller første halvleg af testkampen.

Sådan ser startopstillingen mod Slovakiet ud:

Stephan Andersen - Lars Jacobsen, Jores Okore, Daniel Agger, Jesper Juelsgård - William Kvist, Niki Zimling, Christian Eriksen - Tobias Mikkelsen, Michael Krohn-Dehli, Nicklas Bendtner

/ritzau/