FC Helsingør om krise: Vi har niveau til superligaen

FC Helsingør tabte søndag for femte kampe i træk, da det blev til et 0-1 nederlag i Aalborg.
FC Helsingør indkasserede søndag det femte nederlag i træk i Alka Superligaen, da holdet tabte 0-1 til AaB.
FC Helsingør indkasserede søndag det femte nederlag i træk i Alka Superligaen, da holdet tabte 0-1 til AaB. Foto: Henning Bagger/Scanpix

FC Helsingør tabte søndag eftermiddag for femte kampe i træk, da AaB slog oprykkerne med 1-0 i Aalborg.

Christian Lønstrups tropper leverede dog i store dele af kampen en fin præstation, men klubben har i løbet af de seneste fem spillerunder hentet nul point med en målscore på 2-15.

Helsingør startede ellers sæsonen ud med to sejre i de første fire kampe, men siden da er pointhøsten gået i stå. Klubbens spillere mener dog stadig, at holdet har niveau til landets bedste række.

- Jeg synes, vi har vist nogle af de ting, vi gerne vil. Vi vil gerne være toneangivende, og det har vi været i mange kampe. Når det er sagt, kan vi godt mærke, vi ikke har rutinen og erfaringen, som andre superligahold har, siger midtbanespilleren Christian Køhler.

- Men jeg mener, vi har niveauet. Jeg har selv spillet i FC Nordsjælland, og der er nogle ligheder med det, vi gør her i Helsingør. Jeg er helt sikker på, at vi har en kæmpe fremtid i superligaen.

Christian Køhler og den tidligere Brøndby-spiller Patrick Olsen var søndag de eneste i FC Helsingørs startopstilling, der før sæsonen havde spillet kampe i Superligaen.

Heller ikke Patrick Olsen, der i september kom til klubben, mener, at man - trods den negative formkurve - skal afskrive FC Helsingør.

- Man skal ikke tage fejl af, at de her spillere har kvalitet. Da jeg trænede med i Helsingør de første par gange, blev jeg overrasket over niveauet. Der er sindssygt mange spillere, som kan nå et højt niveau, siger Patrick Olsen.

- Jeg er sikker på, at vi nok skal få det vendt. Spillerne skal vænne sig til niveauet, men hvis vi kan få lukket ned defensivt og få bygget lidt på offensivt, skal det nok blive godt.

FC Helsingør har efter 12 spillerunder hentet ni point.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.