FC Fyn regner med ny bane
FC Fyn får støtte til at opgradere deres stadion, hvis de rykker op.

Selvom FC Fyn har været en af de markante kritikere af stadionaftalen mellem OB og Odense Kommune, så frydede direktør Kim Lundshøj sig, da han læste den skrivelse, hvor tilsynsmyndigheden Statsforvaltningen Syddanmark siger god for juraen i aftalen. For i forbindelse med tilsynsmyndighedens arbejde med sagen, har statsforvaltningen tidligere modtaget en skrivelse fra Odense Kommune, hvor det bliver slået fast, at kommunen har penge til at opgradere Odense Atletikstadion, hvis anlæggets fodboldbane ikke lever op til kravene til fodbold i 1. divison.

Der er penge

Og det er netop det problem, som FC Fyn står i, hvis holdet rykker op i landets næstbedste række efter sommerferien. Dansk Boldspil-Union vil ikke lade FC Fyn spille på banen i sin nuværende form. Den mangler cirka en halv meter i bredden.

»Vi kan næsten ikke få armene ned efter at have læst, hvad Odense Kommune har svaret Statsforvaltningen. Vi har hele tiden efterlyst en melding om, hvorvidt kommunen ville være med til at løse vores problem,« siger Kim Lundshøj.

Fritidschef Thomas Bach fra Odense Kommune bekræfter, at kommunen har afsat penge til at gøre noget ved banen på atletikstadion. Han oplyser, at DBU nok også vil støtte økonomisk.

»Men det løser ikke det helt grundlæggende problem. Hvis vi gør banen større, går det ud over atletikkens faciliteter, siger Thomas Bach.«

Side 4

via Listen To News