Fattige Fetterlein: 15.000 kr. på madbudget
Skål! Fetterlein er en livsnyder. I aften kan man se ham på TV3 i Luksusfælden. Foto: TV3/Lotta Lemche
Frederik Fetterlein får rap over nallerne af de strenge mestre i kunsten privatøkonomi i aftenens udgave af Luksusfælden.

Frederik Fetterlein er et glimrende eksempel på, hvad vi skal med økonomisk pædagogik. Han er gået fallit, men bruger alligevel 15.000 kr. hver eneste måned på at blive opvartet på at spise ude på fancy restauranter.

Det kommer frem i aftenens afsnit af Luksusfælden, hvor man kan nyde synet af Fetterlein bestille spaghetti med hummer i bløde omgivelser på en restauration i bedste riviera-stil. Ingen tvivl om, at værterne, der ellers er garvede eksperter endnu engang er kommet på en næsten umulig opgave, hvis de skal få Fetterlein til at gribe fat om rebet, der skal hive ham op fra en økonomisk katastrofe.

Et smugkig på aftenens udsendelse afslører levende billeder af Fetterlein, der trods palmesus og solskinsvejr henleder tankerne til evig jul, da han peger på en Ferrari og siger "Det er præsis sådan en jeg vil ha'!"

Det er denne tirsdag aften klokken 21 på TV3, at vi kan blive klogere på, hvordan man skal gøre, og hvordan man i særdeleshed måske ikke burde gøre, når vi bliver trukket igennem den brune tennisstjerne kostbare vaner.

Kilde: SE og HØR