Far forsvarer Ledger i Batman-massakre
Heath Ledger havde rollen som superskurken Jokeren i den anden film i Christopher Nolans Batman-triologi, 'The Dark Knight'. Foto: AP Warner Bros. Pictures, Stephen Vaughan / POLFOTO
Heath Ledgers far forsvarer sønnens sidste rolle efter massakren i Colorado under Batman-premieren.

Efter den tragiske skudscene under premieren på den nye Batman film 'The Dark Knight Rises' i Colorado er den afdøde skuespiller Heath Ledgers far ude og sige, at man ikke kan bebrejde sønnens rolle 'Jokeren' for skyderiet.

Det skriver hjemmesiden E! Online.

- Jokeren er fiktion. Men jeg ved ikke, hvad det her gør ved karakteren. Jeg tror også, det er det sidste, jeg vil bekymre mig om. Jeg vil bekymre mig om de efterladte familier, fortæller Kim Ledger til den australske avis Herald Sun.

Udtalelsen kommer efter, at New Yorks politikommissær, Ray Kelly, har udtalt, at den mistænkte i skudsagen, James Holmes, havde farvet sit hår rødt og påstået, at han var Jokeren. Han nåede at dræbe 12 mennesker ved premieren.

Sønnen Heath Ledger kunne opleves i rollen som superskurken Jokeren i den anden film i Christopher Nolans Batman-triologi, 'The Dark Knight', kort før sin død af en overdosis i januar 2008.

- Vi kan ikke bebrejde Heath eller Joker-karakteren. Fyren er åbenlyst sindssyg. Det er tydeligt, at han har mistet besindelsen. Jeg synes, at Amerika burde stramme kravene for adgangen til ammunition eller gennemse våbenloven, konstaterer Kim Ledger.