Far forsøgte selvmord efter trippeldrab
Den 32-årige far fra Sønderborg, der søndag blev fængslet for at have dræbt sin ekskone og to børn, forsøgte at gøre selvmord kort efter drabene.

Kort efter at have dræbt sin ekskone og sine børn på fire og seks år forsøgte den 32-årige far fra Sønderborg at begå selvmord. Men inden han med snit i sin arme og en livrem om halsen fik taget sit eget liv, blev han anholdt for drabene. Og søndag middag blev han så varetægtsfængslet i knap fire uger til 31 . januar, efter at have aflagt fuld tilståelse. Det oplyser Peder Pedersen, kriminalinspektør i Sønderborg Politi til DNY.

»Han siger, at det slog klik for ham. Han ville gerne genoptage forholdet til kvinden, efter at de havde brudt op for et halvt år siden. Derfor opsøgte han kvinden og børnene i hendes lejlighed,« siger Peder Pedersen.

Manden kom til kvindens lejlighed omkring klokken 12 lørdag og kvalte efter kort tid kvinden i hendes soveværelse. Deres fælles pige på fire år kom derefter ind i soveværelset, hvor hun blev overfaldet af faderen, der stak hende med en kniv og snittede hende i halsen.

Ifølge politiet sad den seksårige dreng tilbage i stuen og så tegnefilm og vidste formentlig ikke, hvad der var sket. Faderen kom ind i stuen, kvalte sønnen og slæbte ham ind i soveværelset.

»Manden ringede umiddelbart efter til et familiemedlem, men inden denne ankom til lejligheden, forsøgte manden at begå selvmord ved at snitte sig selv og hænge sig med en livrem,« forklarer Peder Pedersen.

Faderen er selv gået med til, at han skal mentalundersøges, så politiet kan finde ud af, om hans mentale tilstand var skyld i drabene.

Ligene skal de næste dage obduceres, men Peder Pedersen regner med, at sagen tæt på at blive lukket.

»Men inden vi lukker sagen, skal vi have mentalundersøgelsen, og det kan godt tage op til seks uger,« siger kriminalinspektøren.