Far får barn nummer to med sin egen datter

Australsk par er nu to gange blevet dømt for incest. Nogle gange tager følelserne bare overhånd, lyder det fra far, som nu har fået to børn med sin egen datter.
Generated by  IJG JPEG LibraryGenerated by  IJG JPEG Library
Generated by IJG JPEG LibraryGenerated by IJG JPEG Library

Et opsigtsvækkende tv-interview har vakt stor opstandelse i Australien. For er det i orden for en far og hans datter at forelske sig og få børn sammen?

De fleste vil nok sige nej, men ikke desto mindre er det lige præcis, hvad 39-årige Jenny Deaves og 61-årige John Deaves har gjort. Og forleden stillede de sig så op foran snurrende tv-kameraer og fortalte om deres kærliged.

- Nogle gange tager følelserne bare overhånd. Selvfølgelig ved jeg godt, at det er ulovligt, men hvad skal man gøre ved det?, siger John Deaves ifølge Vg.no.

Parret er netop blevet dømt for incest for anden gang efter, at Jenny for ni måneder siden fødte en lille pige. Allerede i 2001 fik parret deres første barn sammen, men det døde kort tid efter af en medfødt hjertefejl.

De to levede ellers i mange år et adskilt liv, da John og Jennys mor gik fra hinanden et år efter at have fået Jenny. Først da Jenny var 30 år, opsøgte hun sin far.

- Jeg så på ham og tænkte, at han slet ikke så så dårligt ud. Ligesom hvis jeg havde mødt en hvilken som helst anden mand på en natklub, siger Jenny ifølge australske National Nine News.

Familien består udover far, datter og datter også af Jennys to døtre fra et tidligere forhold.  

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.