Far amok på skole: Skubbede ansat i brystet

Skolepersonalet forsøgte at tilbageholde manden, men forgæves - han slap væk og kørte fra stedet i en bil.
Det lykkedes politiet at anholde den 59-årige mand, der i første omgang stak af fra skolen, hvor han skubbede til en ansat.
Det lykkedes politiet at anholde den 59-årige mand, der i første omgang stak af fra skolen, hvor han skubbede til en ansat. Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix (arkivfoto)

Det gik ikke stille for sig, da en 59-årig mand i går morges mødte op på kontoret på Asgård Skole i Køge.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Faderen ville lave en ansøgning for sit barn, men endte med at efterlade sig et dårligt indtryk, da han ifølge sn.dk skubbede en ansat i brystet flere gange.

Den lokale mand var ifølge politiet blevet sur, da han af skolepersonalet fik at vide, at ansøgningen ikke kunne forventes at blive imødekommet.

Den 59-årige mand spurgte om et glas vand, men blev henvist til toilettet - og dén besked var ikke noget, der lagde en dæmper på temperamentet. Tværtimod.

Manden blev så sur, at han med høj stemmeføring talte mindre pænt til personalet. En ansat blev skubbet i brystet flere gange, da han bad den 59-årige om at dæmpe sig. Politiet oplyser, at medarbejderen slap uskadt fra mødet med den vrede far.

De ansatte forsøgte at tilbageholde manden, men forgæves - han slap væk og kørte fra stedet i en bil. Politiet fandt dog senere frem til manden på hans bopæl. Han blev anholdt og sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste.

- Vi har skrevet ud til forældre om episoden, for rygter kan jo løbe hurtigt, siger skolelederen til sn.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.