Far amok på skole: Skubbede ansat i brystet
Det lykkedes politiet at anholde den 59-årige mand, der i første omgang stak af fra skolen, hvor han skubbede til en ansat. Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix (arkivfoto)
Skolepersonalet forsøgte at tilbageholde manden, men forgæves - han slap væk og kørte fra stedet i en bil.

Det gik ikke stille for sig, da en 59-årig mand i går morges mødte op på kontoret på Asgård Skole i Køge.

Faderen ville lave en ansøgning for sit barn, men endte med at efterlade sig et dårligt indtryk, da han ifølge sn.dk skubbede en ansat i brystet flere gange.

Den lokale mand var ifølge politiet blevet sur, da han af skolepersonalet fik at vide, at ansøgningen ikke kunne forventes at blive imødekommet.

Den 59-årige mand spurgte om et glas vand, men blev henvist til toilettet - og dén besked var ikke noget, der lagde en dæmper på temperamentet. Tværtimod.

Manden blev så sur, at han med høj stemmeføring talte mindre pænt til personalet. En ansat blev skubbet i brystet flere gange, da han bad den 59-årige om at dæmpe sig. Politiet oplyser, at medarbejderen slap uskadt fra mødet med den vrede far.

De ansatte forsøgte at tilbageholde manden, men forgæves - han slap væk og kørte fra stedet i en bil. Politiet fandt dog senere frem til manden på hans bopæl. Han blev anholdt og sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste.

- Vi har skrevet ud til forældre om episoden, for rygter kan jo løbe hurtigt, siger skolelederen til sn.dk