Familien knust: Forsvundet 29-årig fundet død
I fire uger har Engins bekymrede familie ledt efter ham. Nu ser det ud til, at sagen har fået en tragisk afslutning. Foto: Privatfoto / Københavns Politi
Engin Bekar har været forsvundet i fire uger. Nu er han højst sandsynlig fundet død, oplyser familiens advokat.

Det lig, som blev fundet på Amager Strand torsdag morgen, er højst sandsynlig den forsvundne Engin Berkar. Det oplyser familiens advokat til TV2 og Ekstra Bladet.

Den 29-årige mand har været forsvundet siden 5. december, hvor han pludselig og uden varsel forsvandt efter en bytur uden at sige farvel, indlogerede sig på et hotel, og derefter gik uden at komme tilbage.

Dagen efter blev hans jakke, sko, mobiltelefon og nøgler fundet på Amager Strand, og siden har familien med hjælp fra politi og frivillige desperat søgt efter den unge mand.

Familien har fået besked, og er dybt ulykkelige over sagens tragiske slutning, men også taknemmelige over den hjælp, de har fået i forbindelse med eftersøgningen, oplyser advokaten.

Politiet kan ikke endeligt bekræfte, at det er Engin Berkar, som er blevet fundet. På grund af ligets tilstand skal der nemlig foretages en DNA-undersøgelse. Men på liget blev der fundet identifikationspapirer, som peger på, at det er den 29-årige, som er fundet død.