Familiefaderen Poul: Derfor køber jeg sex
- Det er en mands natur og urinstinkt at få sex fra kvinder. Som mand har jeg en lyst og et behov for at få sex forskellige steder fra, siger 'Poul'. Foto: Scanpix/arkiv
Hvad får en 60-årig familiefar til at besøge prostituerede i al hemmelighed.

Igennem mere end 40 år har Poul, der har både kæreste og børn, gået til prostituerede kvinder for at købe sex. Han har gjort det i al hemmelighed, og også skjult det gennem et tidligere ægteskab.

De mere end 100 forskellige prostituerede, har kostet ham mere end 50.000 kroner, skriver Randers Amtsavis ifølge BT.

Poul er et opdigtet navn, da den 60-årige mand ønsker at forblive anonym af hensyn til familien.

Poul er blevet afhængig af prostitution, og han fortæller, at årsagen til de mange besøg blandt andet er, at det er meget lettere at have sex med en fremmed, der tager penge for det, i stedet for at have sex med en man kender. Der bliver bare blandet forventninger og følelser ind i det. Det forvirrer og gør oplevelsen mindre behagelig.

- Det er en mands natur og urinstinkt at få sex fra kvinder. Som mand har jeg en lyst og et behov for at få sex forskellige steder fra. Man vil jo heller ikke bare spise det samme mad igennem 30 år. Man vil have varieret kost, siger han til Randers Amtsavis ifølge BT.

Poul tror ikke, at kæresten ville kunne forstå, hvis han afslørede sit eget dobbeltliv. Han håber derimod, at han selv ville være i stand til at acceptere, hvis kæresten også var sammen med andre. Han indrømmer dog, at han ikke er sikker på, at han ville.