Falcao rammer målrekord på landsholdet
Radamel Falcao savner succes i Manchester United, men på landsholdet går det godt. Mandag scorede han igen.
Falcao Garcia i Colombias sorte trøje, har haft en elendig sæson i Manchester United - men måske er lykken vendt for latinamerikaneren?
(AP Photo/Kamran Jebreili)
Falcao Garcia i Colombias sorte trøje, har haft en elendig sæson i Manchester United - men måske er lykken vendt for latinamerikaneren? (AP Photo/Kamran Jebreili) Foto: Kamran Jebreili/AP

Fodboldspilleren Radamel Falcao har haft en elendig sæson i Manchester United, hvor det kun er blevet til fire scoringer siden sidste sommer.

Men mandag var der opmuntring at hente på landsholdet til den 29-årige angriber fra Colombia.

Da han scorede på straffe i anden halvleg i Colombias sejr på 3-1 over Kuwait i Abu Dhabi, rykkede han op på siden af Arnoldo Iguaran som nationens mest scorende på landsholdet nogensinde. De har begge scoret 24 mål på landsholdet.

- Jeg er glad for at have scoret, men det vigtigste er, at vi vandt. Vi spillede mod et godt hold, som skabte masser af chancer, og det hjælper os med at forberede os på lignende situationer i fremtiden, siger Falcao ifølge nyhedsbureauet AFP.

Han glæder sig mest over, at de seneste dages sejre over Kuwait og Bahrain, som blev besejret med 6-0 i torsdags, giver selvtillid til Colombias landshold.

Falcao var ikke med ved VM-slutrunden sidste år, fordi han ikke nåede at blive spilleklar efter en alvorlig knæskade.

Arnoldo Iguaran, som Radamel Falcao deler scoringsrekorden med, spillede sine landskampe i perioden fra 1979 til 1993.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.