FAKTA: Årets fyringer i Premier League

Det hjælper ikke altid på resultaterne at fyre manageren. Det viser årets udskiftninger i Premier League.
Stokes fyring af Mark Hughes til fordel for Paul Lambert (billedet) er et eksempel på en udskiftning uden positiv resultatmæssig effekt.
Stokes fyring af Mark Hughes til fordel for Paul Lambert (billedet) er et eksempel på en udskiftning uden positiv resultatmæssig effekt. Foto: John Sibley/Scanpix

Mandag sluttede Alan Pardews virke som manager i West Bromwich Albion efter gensidig overenskomst parterne imellem.

Her er et overblik over udskiftningerne på managerposterne og deres konsekvenser i Premier League i denne sæson.

2017:

11. september: Frank de Boer afløses af Roy Hodgson i Crystal Palace. Ved managerskiftet er klubben nummer 19 i rækken. Nu ligger den nummer 17.

17. oktober: Leicester udskifter Craig Shakespeare med Claude Puel. Det har kastet et avancement fra 18.-pladsen til ottendepladsen af sig.

23. oktober: Ronald Koeman ryger på porten i Everton. Klubben ligger da på 18.-pladsen, og siden Sam Allardyce har taget over, er den nået op på niendepladsen.

6. november: West Ham siger farvel til Slaven Bilic (18.-pladsen). David Moyes træder til, og nu er klubben nummer 14.

20. november: West Bromwich Albion fyrer Tony Pulis (17.-plads) og indsætter Alan Pardew. Det koster en nedtur til en øjeblikkelig 20.-plads.

20. december: Paul Clement ryger ud i Swansea City, der ligger nummer 20. Den nye manager, Carlos Carvalhal, har ført klubben til 15.-pladsen.

2018:

6. januar: Stoke siger farvel til Mark Hughes (18.-plads). Paul Lambert kommer ind, og nu ligger Stoke nummer 19.

21. januar: Marco Silva ryger på porten i Watford, og Javi García overtager. Den daværende tiendeplads er afløst af en øjeblikkelig 11.-plads.

12. marts: Southampton skiller sig af med Mauricio Pellegrino på 17.-pladsen og hyrer Mark Hughes. Den nuværende placering er en 18.-plads.

2. april: West Bromwich Albion siger også farvel til Alan Pardew, da klubben ligger sidst i Premier League.

/ritzau/afp

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.