FAKTA: Årets fyringer i Premier League
Stokes fyring af Mark Hughes til fordel for Paul Lambert (billedet) er et eksempel på en udskiftning uden positiv resultatmæssig effekt. Foto: John Sibley/Scanpix
Det hjælper ikke altid på resultaterne at fyre manageren. Det viser årets udskiftninger i Premier League.

Mandag sluttede Alan Pardews virke som manager i West Bromwich Albion efter gensidig overenskomst parterne imellem.

Her er et overblik over udskiftningerne på managerposterne og deres konsekvenser i Premier League i denne sæson.

2017:

11. september: Frank de Boer afløses af Roy Hodgson i Crystal Palace. Ved managerskiftet er klubben nummer 19 i rækken. Nu ligger den nummer 17.

17. oktober: Leicester udskifter Craig Shakespeare med Claude Puel. Det har kastet et avancement fra 18.-pladsen til ottendepladsen af sig.

23. oktober: Ronald Koeman ryger på porten i Everton. Klubben ligger da på 18.-pladsen, og siden Sam Allardyce har taget over, er den nået op på niendepladsen.

6. november: West Ham siger farvel til Slaven Bilic (18.-pladsen). David Moyes træder til, og nu er klubben nummer 14.

20. november: West Bromwich Albion fyrer Tony Pulis (17.-plads) og indsætter Alan Pardew. Det koster en nedtur til en øjeblikkelig 20.-plads.

20. december: Paul Clement ryger ud i Swansea City, der ligger nummer 20. Den nye manager, Carlos Carvalhal, har ført klubben til 15.-pladsen.

2018:

6. januar: Stoke siger farvel til Mark Hughes (18.-plads). Paul Lambert kommer ind, og nu ligger Stoke nummer 19.

21. januar: Marco Silva ryger på porten i Watford, og Javi García overtager. Den daværende tiendeplads er afløst af en øjeblikkelig 11.-plads.

12. marts: Southampton skiller sig af med Mauricio Pellegrino på 17.-pladsen og hyrer Mark Hughes. Den nuværende placering er en 18.-plads.

2. april: West Bromwich Albion siger også farvel til Alan Pardew, da klubben ligger sidst i Premier League.

/ritzau/afp