Færing sikrer Randerssejr over FC Nordsjælland
Indskiftede Brandur Hendriksson blev matchvinder for Randers, da han scorede til 2-1 mod FC Nordsjælland.

På trods af at FC Nordsjælland kom godt fra start i lørdagens opgør mod Randers FC i Alka Superligaen, så kunne de alligevel ikke tage point med hjem fra Kronjylland.

Gæsterne kom foran efter bare fem minutters spil, men det rystede ikke Randers, som udlignede efter en halv time.

Med syv minutter igen sikrede færingen Brandur Hendriksson så randrusianerne sejren med en scoring til 2-1.

Begge hold havde lavet en enkelt udskiftning i startopstillingen i forhold til seneste spillerunde. Edgar Babayan erstattede en skadet Mikkel Kallesøe hos Randers, imens Emilino Marcondes startede i stedet for Mohammed Fellah.

Sidstnævnte var med i opspillet, da Ernest Asante modtog bolden i højresiden efter bare fem minutters spil. Han fandt en fremadstormende Marcus Ingvartsen, som bragte gæsterne foran.

Mikael Ishak viste klasse efter en halv time, da han opsnappede en løs bold i Nordsjælland-forsvaret og bragte kronjyderne tilbage i kampen. Randers-lokomotivet buldrede videre, men der kom ikke yderligere mål i første halvleg.

Randers kom bedst ud til anden halvleg og havde flere muligheder i halvlegens første minutter. Herefter blev kampen en taktisk og hård affære, hvor der ikke kom mange chancer.

Men med syv minutter igen modtog Brandur Hendriksson bolden bagest i feltet, og han bragte hjemmeholdet på sejrskurs og sikrede Randers tre point.

Randers har nu 29 point for 16 kampe, og det er lige så mange point som Brøndby, der ligger på andenpladsen.

FC Nordsjælland har 12 point færre og indtager en 9.-plads.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.