Fængslet: Børnelokker tog 8-årig med hjem
En 47-årig mand er sigtet for et seksuelt overgreb mod en otteårig pige, som han mødte på en legeplads.

En mand fra Taastrup er blevet varetægtsfængslet i 13 dage for at have krænket en otteårig pige seksuelt.

Manden, som er 47 år gammel, tog ifølge Københavns Vestegns Politi pigen fra en legeplads med hjem til sin lejlighed i nærheden, hvor han angiveligt forgreb sig på hende.

Han sigtes for anden kønslig omgang end samleje.

Overgrebet fandt sted tirsdag i denne uge, siger politiet. Manden nægter at have gjort noget ulovligt. Han bekræfter dog, at pigen har været oppe i hans lejlighed.

Hvad der skete i lejligheden, er der delte meninger om.

Sikkert burde det dog være, at pigen tirsdag eftermiddag ved 16-tiden opholdt sig på en legeplads i Gadevangskvarteret i Høje-Taastrup, hvor hun var sammen med to jævnaldrende piger uden sine forældre eller andre voksne.

Da klokken rundede 18.30, gik hendes mor - sammen med flere bekendte - ud for at lede efter pigen. Det lykkedes omkring klokken 21.15, hvor de fandt hende på en sti.

Pigen fortalte, at den nu varetægtsfængslede mand havde kontaktet hende på legepladsen.

På vej mod lejligheden mødte de en kvinde, som pigen forgæves forsøgte at "prikke til i håb om hjælp", oplyser Københavns Vestegns Politi. Men kvinden forstod ikke budskabet. Hun efterlyses nu.

Det samme gør to mænd, som den 47-årige har fortalt, at han drak et par øl sammen med ved et borde-bænke-sæt ved legepladsen. De gik begge, da manden og pigen kom i kontakt med hinanden.

Andre vidner, der har set eller hørt noget mistænkeligt i lokalområdet, opfordres til at kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48.

/ritzau/