Faderen til efterlyste Thomas: "Han skal bare op af det vand"

Faderen til den efterlyste Thomas Stralner fra Randers, Michael Stralner, kan ikke holde ud at sidde passivt med hænderne i skødet.
Politiet undersøgte onsdag havneområdet med specielt sonarudstyr,
Politiet undersøgte onsdag havneområdet med specielt sonarudstyr, Foto: Lars Rasborg/Scanpix

Faderen til den efterlyste Thomas Stralner fra Randers, Michael Stralner, kan ikke holde ud at sidde passivt med hænderne i skødet.

Det skriver Randers Amtsavis torsdag

- Det kan jeg slet ikke finde ud af. Alt det vi kan gøre, det skal vi gøre, siger Thomas Stralner til avisen.  

Derfor har han i dag torsdag på Facebook efterlyst dykkere, som kan hjælpe med at lede efter Thomas, som formentlig er druknet, i havnen og fjorden ud for Randers. 

Onsdag undersøgte politiet havneområdet med specielt sonarudstyr og dykkere fra organisationen Missing People var i vandet for at lede efter Thomas. Men de måtte opgive, fordi vandet simpelthen var for koldt.

Nu håber Michael Stralner at kunne samle et hold dykkere privat, der vil hjælpe med eftersøgningen lørdag morgen.  

- Han skal bare op af det vand, det kan kun gå for langsomt, siger Michael Stralner til Randers Amtsavis.

Ifølge Michael Stralner er organisationen Missing People underlagt nogle restriktioner, der gør at de for ekesempel ikke må bruge dykkere, der har et erhvervscertifikat. Det er en af årsagerne til, at han nu efterlyser dykkere privat.

Når politiet i første omgang valgte at bruge sonarudstyr i stedet for dykkere, er det fordi sigtbarheden i fjorden er ringe. Men Michael Stralner understreger overfor Randers Amtsavis, at det er forsvarligt og sikkerhedsmæssigt i orden at dykke.  

Michael Stralner fortæller endvidere, at dykningen vil foregå i samarbejde med havnekontoret og med politiets accept. 

Ifølge Randers Amtsavis har Michael Stralner også haft et dykkerteam i vandet torsdag, og politiet har haft en helikopter i luften for at lede efter Thomas.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.