Får erstatning for rygskade efter ti år

53-årige Jan Steffensen får nu endelig en millionerstatning for sin ødelagte ryg.
Efter ti år får 3F-medlemmet Steen K. Jensen endelig tilkendt erstatning. Stridspunktet var størrelsen af hans erhvervsevnetab.
Efter ti år får 3F-medlemmet Steen K. Jensen endelig tilkendt erstatning. Stridspunktet var størrelsen af hans erhvervsevnetab. Foto: colourbox

Efter ti års venten får 53-årige Jan Steffensen fra Sakskøbing nu endelig tilkendt en erstatning for sin rygskade.

Med et erhvervsevnetab på 35 procent og mén på otte procent løber erstatningen i alt op på 919.552 kroner, skriver Fagbladet 3F.

"Jeg er bare glad for, at sagen nu ser ud til at få en afslutning. Jeg havde mere eller mindre tabt gnisten, og til sidst betød erstatningens størrelse faktisk ikke noget," siger Jan Steffensen til Fagbladet 3F.

Han undrer sig over, at sagen skulle tage så mange år.

"Nu har det varet så mange år, og til sidst havde jeg svært ved at følge med. Hver tredje måned kunne jeg bare åbne postkassen og læse, at sagen var blevet udskudt," siger han til Fagbladet 3F.

Det springende punkt i sagen har været størrelsen af Jan Steffensens erhvervsevnetab.

Men nu har Retten i Nykøbing Falster fastsat tabet på 35 procent.

I 3F Sydsjælland havde faglig sekretær Steen K. Jensen dog håbet på op mod det dobbelte.

"Nu har jeg fulgt Jan gennem alle de her år. Jeg har set, hvad han døjer med - de piller og det medicin, han må tage. Jeg havde da håbet, han kunne få tilkendt 65 procent. Så kunne han få ro og skulle ikke længere fare mellem flere fleksjob," siger Steen K. Jensen til Fagbladet 3F.

Kilde: Fagbladet 3F

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.