sponsoreret indhold Få mest ud af terrassen med en markise!

Sommeren 2016 står snart for døren. Haver skal bruges, strande skal besøges og sene aftener skal tilbringes på terrassen.

De danske vejrguder kan være grådige med sommervarmen, og det handler derfor om at få optimalt udbytte af de varme solskinstimer, som vi i år 2016 forhåbentlig får foræret.

Har du en terrasse i hjemmet, men endnu ikke fået monteret en markise, så går du glip af en håndfuld fordele - og i værste tilfælde det fulde udbytte af den sjældne sommervarme!

Sommeraftener med solskin skal nydes

Sommeraftener med masser af solskin bør nydes. Desværre kan mange nikke genkendende til, at solens skarpe solskin har sat en stopper for morskaben. Blændende solskind kan gøre en ellers hyggelig samtale svær at gennemføre. Endvidere kan man opleve, at varmen bliver for hård. Her kan en parasol være praktisk, men kun i det omfang den dækker.

Markiser går derimod ind og eliminerer begge problemer. Solens blændende stråler holdes væk fra området, og sørger derudover for, at solens stråler ikke bager direkte ned på selskabet.

Lad ikke duggen stoppe festlighederne

En kendt faktor, der skal tillægges ligningen for sommeraftener, er duggens fald ved mørkets frembrud. Har man før siddet ude til de sene nattetimer, kan man nemt identificere sig med problematikken forbundet med duggens indtræden.

Med en markise er ovenstående ikke en problematik. Markisen sørger for at holde dug og andet nedfald fra himlen væk. Skulle det derfor begynde at støvregne, vil du og dit selskab trygt og rart kunne sidde under markisens vingefang.

Gode råd til køb af markiser

Mange har en fejlagtig tro om, at markiser udelukkende er en dyr anskaffelse. Sandheden er den, at det er med markiser, som med så mange andre varer. Der findes mærker og varianter, der strækker sig fra den helt billige ende af prisskalaen og op til der, hvor budgettet ser astronomisk højt ud.

Er budgettet stramt, så kan markiser med fordel købes på nettet, hvor der ofte tilbydes gratis levering og montering. Endvidere er der her nem mulighed for at sammenligne priser og modeller. Du får et hurtigt og nemt overblik over, hvilke muligheder markedet giver dig. Udfra dit budget vil du nemt kunne vælge den markise, der passer bedst til dine behov.

Giver budgettet dig mulighed for at købe en markise med motor, er det anbefalelsesværdigt. Det kan synes som en unødvendig luksus, men det er om ikke andet en luksus, som du ikke vil være foruden. Har markisen en motor, vil du med en fjernbetjening nemt kunne bestemme, hvordan og hvor langt markisen skal foldes ud. Det giver dig gode tilpasningsmuligheder afhængigt af, hvordan solen står.

Skal 2016 være året, hvor tiden brugt på terrassen når rekordhøjder, bør en markise være med i dine overvejelser!

Ovenstående indhold er sponsoreret