Ex-Bond: Kyssede for lidt med Trine Dyrholm
Danske piger på cykel og Trine Dyrholm giver verdensstjernen Pierces Brosnan smil på læberne. Foto: Rita Molnár/Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5/Wikimedia
Den tidligere Bond-stjerne blev vild med danske piger, da han de seneste uger optog ny film i Danmark. Især i filmens kvindelige hovedrolle.

Danske mænd har længe udvist begejstring for danske piger som lufter sommerkjolen på cykel. Og nu melder verdensstjernen Pierces Brosnan sig i det kor.

"Jeg har virkelig nydt byen og synet af alle de smukke cyklende piger," siger den tidligere Bond-helt til B.T.

Han har tilbragt de seneste uger i hovedstaden i forbindelse med optagelserne til instruktør Susanne Biers nye film 'All you need is love'. Her fangede især én dansk kvinde hans opmærksomhed, nemlig filmens kvindelige hovedrolle Trine Dyrholm.

"Hende er jeg også blevet forelsket i. Som kvinde, som skuespiller og som menneske," sukker Pierces Brosnan ifølge avisen og tilføjer:

"Og så må jeg tilstå, at det at skulle kysse Trine nok ikke var det sværeste, jeg har været udsat for. Faktisk synes jeg, at vi kyssede alt for lidt i filmen."

På hjemmefronte hos familien Brosnan er det dog ikke alle, der deler den opfattelse, at ex-Bonden skulle have snavet mere med den blonde 'Danse i måneskin'-stjerne.

"Men min kone deler nok ikke den opfattelse. 'Legal utroskab' kalder hun den del af mit job," lyder det fra Pierces Brosnan.

Kilde: B.T.