Evian-chef håber stadig på dyr Krohn-Dehli
Franske Evian nægter at betale 11 millioner for Brøndbys Michael Krohn-Dehli, men har endnu ikke givet op.

Brøndby- og landsholdsspilleren Michael Krohn-Dehli er et varmt emne i franske Evian, men prisskiltet om halsen på ham viser for stort et tal. Alligevel har klubben ikke opgivet at få Krohn-Dehli til Frankrig.

Det fortæller Evians sportsdirektør, Pascal Dupraz, til Ritzau.

- Jeg er interesseret i ham, fordi han er en virkelig god spiller. Jeg så ham ved EM, og jeg har set ham spille i Brøndby for to år siden.

- Jeg er sikker på, at Michael vil passe godt ind her, fordi han har et spil, der passer til fransk fodbold. Han har en god teknik og kan spille flere positioner på midtbanen, siger Pascal Dupraz.

Ifølge ham har den franske klub budt 700.000 euro (5,2 millioner kroner) på Krohn-Dehli, men det har Brøndby afvist. Vestegnsklubben kræver i stedet 1,5 millioner euro (11,2 millioner kroner) for at slippe ham.

- Vi kan ikke bruge 1,5 millioner euro på en spiller, som har et år tilbage af sin kontrakt og er 29 år gammel, selvom han er rigtig god, fortæller Pascal Dupraz.

Han klynger sig dog stadig til håbet om at bringe endnu en spiller til danskerklubben.

- Jeg fortsætter med at tale med spillerens agent, men lige nu er det umuligt at lave en aftale. Men i morgen er en ny dag, og markedet lukker om seks uger, og der er meget tid indtil da. Jeg er altid optimistisk, fastslår sportsdirektøren.

De tidligere Brøndby-spillere Stephan Andersen og Daniel Wass har allerede deres daglige gang i den franske klub, hvor også Christian Poulsen og Thomas Kahlenberg spillede i sidste sæson.

Og Evian-direktøren lytter til de danske spillere, fortæller han.

- Jeg har fået god rådgivning fra de danske spillere her, og når jeg har spurgt Stephan og Daniel, har de hele tiden sagt, at han (Michael Krohn-Dehli, red.) er en god spiller, siger Pascal Dupraz.

/ritzau/

via Listen To News