Europæisk top-poker i København
Hasard · Første indledende runde af European Poker Tour blev spillet på Copenhagen Casino på Amager i går. Ud over pokerspil i europæisk topklasse, stak kendisser som Mads Mikkelsen og Uffe Holm også snuden frem og prøvede deres talenter ved det grønne po

Der er spillet præcist fem minutter og 30 sekunder, og Danmarks mest kendte pokerspiller – hvis man måske lige ser bort fra Gus Hansen – har allerede gjort sig bemærket. Ikke fordi han bader i jetoner, men fordi han har bestilt en omgang massage.

Theo Jørgensen hedder han. Han kigger hurtigt på sine kort og banker to gange i bordet: »Check«. Derefter lukker han øjnene og læner sig tilbage i stolen igen for at nyde massagen i fulde drag. Måske er det en del af et psykisk spil, der allerede kører ved bordet. Måske forsøger han at føre medspillernes fokus over på den søde, mørklødede pige, der står bag hans stol og ælter løs i hans angiveligt ømme skulder- og nakkeparti.

Mads Mikkelsen sidder også ved bordet. Hans synes det er lidt krukket , kan man se. Da den søde pige er færdig, får Theo Jørgensen da også hurtigt en spydig kommentar, som han kan tygge lidt på:

»Var det godt?«

Theo nikker.

»Hvordan kan du bestille massage allerede nu? Vi er jo lige startet, mand!«

Theo griner.

Burde være tv-bordet

En gut, der efterhånden har rørt ved Theo Jørgensens skulder 100 gange, kommer hen til ham igen.

»Det her burde jo have været tv-bordet med det samme,« siger han slesk og giver Theo Jørgensen endnu et hårdt klask på skulderen, inden han forsvinder igen.

Måske er det derfor, at Theo Jørgensen allerede er så øm – efter alle de klask på skulderen ...

Men manden har faktisk lidt ret. Bord 20 burde have været tv-bordet, for ud over Mads Mikkelsen og Theo Jørgensen sidder der også kendte pokernavne som Edgar Skjervold og Peter Roche rundt om bordet.

Mikkelsen i fokus

Hele verdenspressen kæmper en hård kamp for at komme til, og flere af fotograferne stikker deres kamera helt op i snotten på pigernes yndling – den nye James Bond-skurk, Mads Mikkelsen.

Han sidder som forstenet, mens de knipser løs. Et reklamebadge på hans jakke angiver navnet på et kendt pokersted på nettet, og så har han jo nok ikke betalt de 37.500 kroner i startgebyr som de andre deltagere ved bordet, men hva faen, han er jo kendt.

Theo Jørgensen er vågnet op efter massagen og tager straks hul på en ny afledningsmanøvre. Den går ganske enkelt ud på at snakke og snakke og snakke, indtil de andres ører falder af, og det virker fint. Stakken af jetoner vokser stiller og roligt, mens vandfaldet plabrer løs. Han ligner et godt bud på en vinder.

15. januar kom European Poker Tour for tredje gang forbi København. I går blev første runde spillet. I dag spilles anden runde, og fredag og lørdag er der finaler, hvor vinderen løber af med over fire millioner kroner.