E.T. vender tilbage!
E.T møder en voksen udgave af Elliott i den nye, søde reklame (Foto: ComCast)
Efter 37 år er der atter liv i verdens sødeste rumvæsen

Endelig! 37 år efter, Steven Spielberg skabte en af verdens mest sete film, ”E.T.”, vender det kære væsen tilbage til jorden. Desværre kun for en kort bemærkning, men trods alt.

Der sker i en mere end fire minutter lang reklamefilm for ComCast – et amerikansk TV-selskab – som ud af det blå lancerede filmen i forbindelse med Thanksgiving. Du kan se reklamen nederst i denne artikel.

Og ikke nok med, at E.T. selv er tilbage på skærmen, han får såmænd selskab af sin ven Elliott, der både i filmen fra 1982 og i den spritnye reklame spilles af Henry Thomas.

Elliott og E.T. i den originale film. Efter 37 år genforenes de nu. Universal Pictures

Den lille film udspiller sig i nutiden. Bag en snemand i haven finder Elliotts børn E.T, som selvfølgelig kommer med ind i huset og bliver genforenet med Elliot, der nu er voksen og har sin egen familie.

Rumvæsnet hænger ud med børnene, der viser ham, hvordan man surfer på nettet og bruger VR-briller. Og E.T viser dem til gengæld, hvordan man får sin BMX-cykel til at flyve og afslører også, at han har fået sin helt egen rumvæsen-familie. Lige som han med sin raspende stemmen gentager en lang række af sine klassiske replikker som ”E.T. phone home”. Selv om nutidens unge sikkert vil undre sig over, at han ikke bare sender en SMS...

Da ”E.T” havde premiere i 1982, og blev den bedst sælgende film det år – og edn er stadig i Top25 på listen over de meste sete film nogensinde. Instruktøren, Steven Spielberg, har flere gange overvejet at lave en fortsættelse, men har hver gang droppet planerne. Men han har medvirket som konsulent på den nye reklame.

Du kan se reklamen her.

 

via Listen To News