Esbjerg-træner varsler ændringer efter blamage
Colin Todds stolthed er såret efter Esbjergs nederlag til AGF, og han kræver forbedringer mod AaB.
Colin Todd kræver forbedringer fra sit Esbjerg-hold i kampen mod AaB.
Colin Todd kræver forbedringer fra sit Esbjerg-hold i kampen mod AaB. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Det var et spektakulært kollaps, da fodboldklubben Esbjerg mandag tabte 2-6 ude til AGF efter at have ført 2-1 ved pausen.

Resultatet får konsekvenser for startopstillingen, når Esbjerg fredag aften tager imod AaB i Alka Superligaen.

- Jeg ændrer ikke for ændringernes skyld, men for at bringe mere energi ind på holdet og beskytte enkeltspillere, siger Esbjerg-træner Colin Todd til klubbens hjemmeside.

- Forhåbentlig bidrager de spillere, der kommer ind, med, hvad vi har brug for. Vi har brug for mod og handling. Handling taler højere end ord.

- Alt, hvad jeg siger på træningsbanen og under kampe, er relateret til fodbold og til at opnå et resultat. Vi må udelukkende koncentrere os om os selv nu, siger den engelske træner.

Esbjerg er uden sejr i de seneste ni kampe i Alka Superligaen, og klubben ligger sidst med otte point for 15 kampe.

Colin Todd har stadig svært ved at forstå, hvordan hans hold kunne gå så meget ned i de sidste 45 minutter i kampen mod AGF.

- Spillerne så stærke og positive ud i pausen i Aarhus. Hvordan vi så kunne indkassere fem mål i anden halvleg, var uforståeligt og elendigt. Min stolthed og mit ry er såret, og det samme må spillernes være.

- Fodbold er et spil over to halvlege, og alle vil huske kampen for de fem mål, men vi må ikke glemme det positive, der hændte i første halvleg, siger Colin Todd.

Kampen mellem Esbjerg og AaB begynder klokken 18.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.