Esbjerg-træner kræver point mod AGF
Esbjerg tabte i sæsonpremieren til Silkeborg, og derfor skal der point på tavlen i aftenens udekamp mod AGF.

Esbjerg er i stand til at tabe til alle hold i Superligaen, men vestjyderne kan også vinde over alle i Danmarks bedste fodboldrække.

Det mener Esbjerg-træner Jess Thorup inden aftenens kamp på udebane mod AGF.

- Min tilgang til kampen er, at vi skal have point, akkurat som i kampen mod Silkeborg, og når det ikke lykkedes i den kamp, skal det være mod AGF, siger Jess Thorup til klubbens hjemmeside.

- Vi ved, at det bliver en vanskelig kamp mod et hold, der måske er lidt såret. Vi kan slå alle hold, og vi kan tabe til alle, og generelt skal vi blive bedre til at se mulighederne i den enkelte kamp, mener Jess Thorup.

Oprykkerne Esbjerg gik tomhændet fra banen i comebacket i Superligaen, da holdet tabte sæsonpremieren hjemme mod Silkeborg med 2-3.

- AGF viste i seneste sæson med en femteplads og kvalifikation til europæisk fodbold, at det er et godt hold.

- Det består af hulens mange rutinerede spillere, der ved, hvad der skal til i Superligaen, og det bliver en god test for vores unge hold at møde dem, siger Jess Thorup.

Esbjerg kan glæde sig over, at anfører Nicolai Høgh er tilbage i truppen efter en ankelskade, mens også islandske Arnór Smárason er tilbage efter overstået karantæne.

AGF har fået en lidt skuffende start på sæsonen med, efter at AaB i sæsonpremieren udlignede en aarhusiansk 1-0-føring i sidste minut, så kampen endte 1-1.

Og torsdag skuffede AGF ved at tabe hjemmekampen mod georgiske FC Dila Gori med 1-2 i kvalifikationen til Europa League. Der er returkamp på torsdag i Georgien.

/ritzau/