Esbjerg er stadig uden sejr i Superligaen
Esbjerg spillede bedst i superligakampen mod AC Horsens, som alligevel sluttede uden mål.

Esbjerg har stadig sin første sejr i dette års superliga til gode, efter at det søndag blev 0-0 i hjemmekampen mod AC Horsens.

Oprykkerne fra Esbjerg, der har fået en svær genkomst til landets bedste række med blot et point i de første fem kampe, dominerede kampens indledning.

Men vestjyderne manglede både dygtighed og held i de afgørende situationer. Kenneth Fabricius og Mikkel Vendelbo burde begge have bragt hjemmeholdet foran.

AC Horsens-spillerne, der torsdag møder den portugisiske storklub Sporting Lissabon i Europa League, var sjældne gæster hos Lucas Hradecky i Esbjerg-målet. Lasse Krygers hovedstød på overkanten af overliggeren var gæsternes bedste forsøg i første halvleg.

Anden halvleg startede med et mindre Horsens-pres, og Martin Spelmann kom også til en afslutning, som finske Hradecky imidlertid tog sig af.

Men som halvlegen skred frem, mistede opgøret mere og mere kvalitet. Den tunge hede bar angiveligt også sin del af ansvaret. Til gengæld steg hårdheden i duellerne, og både Martin Spelmann og Mads Agesen måtte ned og bide i græsset.

I de sidste 10 minutter var det værterne, der investerede mest. Men evnerne og kræfterne rakte ikke til mere end et par halvfarlige afslutninger forbi AC Horsens-målet.

I kampens sidste sekund kunne indskiftede Kenan Hajdarevic have stjålet sejren til AC Horsens, men hans afslutning blev reddet flot af Hradecky.

Og så måtte de 4753 tilskuere i Esbjerg gå hjem uden mål.

Esbjerg forbliver på rækkens sidsteplads med to point for seks kampe. AC Horsens placerer sig midt i rækken med otte point.

/ritzau/