Eriksen om sent sejrsmål: Jeg løber de ekstra meter
Tottenham har tre gange i denne sæson hevet sene sejre hjem efter scoringer fra Christian Eriksen, der lørdag slog til i det 88. minut i 2-1-sejr over Sunderland. Foto: David Klein/ZUMAPRESS.COM
Tottenham-stjernen er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og lukrerer på sit store løbearbejde.

Christian Eriksen har i denne sæson scoret tre gange i slutminutterne og sikret Tottenham sene sejre i Premier League.

Senest lørdag eftermiddag, hvor den 22-årige dansker i det 88. minut scorede sejrsmålet til 2-1 mod Sunderland.

- Der er mange følelser, men jeg er meget glad, og der er glade ansigter hos alle, siger Christian Eriksen til Sky Sports hjemmeside.

Midtbanespilleren fornemmede lige til det sidste, at Tottenham havde mulighed for at score det afgørende mål og nappe sejren.

- Det har været sådan de sidste gange. Vi vidste, at vi kunne og vi skabte mange chancer i anden halvleg og burde have scoret til 2-1 tidligere i kampen, men det endte med at blive sent, siger han.

Eriksen gemmer ikke på nogen hemmeligheder, når det kommer til det nu tredje afgørende mål i slutfasen.

- Nej, jeg tror bare, at jeg løber de ekstra meter, og så er jeg det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. I øjeblikket er jeg dér, og jeg er meget glad, fortæller han.

Christian Eriksen har hele fem gange i denne sæson scoret sejrsmålet for Tottenham - tidligere er han blevet matchvinder mod Southampton, Hull, Swansea og Leicester.

Sammenlagt er det blevet til otte ligascoringer for midtbanestjernen, der sammen med Harry Kane er topscorer for London-klubben.

/ritzau/