Eriksen og Lundgaard tabte igen
Den danske herredouble Jens Eriksen og Martin Lundgaard havde kun æren at spille for, da de i torsdagens sene kamp i Copenhagen Masters mødte det engelske par. Men heller ikke den formåede de at opretholde.

Det har været en stor fiasko for de danske herredoubler i årets Copenhagen Masters-turnering. Og torsdag aften blev fiaskoen total, da den anden danske herredouble Jens Eriksen og Martin Lundgaard ligesom sine danske kolleger også tabte deres anden kamp i turneringen.

Jens Eriksen og Martin Lundgaard kunne ikke længere nå en finale og havde blot æren at spille for i kampen mod Robert Blair og Anthony Clark fra England. Alligevel var det englænderne, der syntes mest opsatte på at undgå sidstepladsen i puljen.

Danskerne, der igen var uskarpe og lavede et hav af uprovokerede fejl, forærede englænderne det ene point efter det andet på egne fejl og dermed også det første sæt 21-15.

I andet sæt blev danskerne mere aggressive og bevægede sig bedre på banen. De førte også i det meste af sættet, men kunne hen mod slutningen ikke modstå det engelske pres. Symptomatisk for kampen sluttede Martin Lundgaard af med en servefejl og forærede dermed også det andet sæt til englænderne 21-19.