Eriksen, Bille og Agger synger med varevogn

Også U21-landsholdet skal da have en slagsang med til EM. Når slutrunden starter kan du derfor høre Young & Proud.
Christian Eriksen og resten af U21-landsholdet har indspillet sangen Young & Proud sammen med The Blue Van.
Christian Eriksen og resten af U21-landsholdet har indspillet sangen Young & Proud sammen med The Blue Van. Foto: Polfoto, Ernst van Norde

Man kan da ikke have en fodboldslutrunde med dansk deltagelse uden en gedigen slagsang.

Heller ikke, når det danske U21-landshold fra på fredag spiller EM på hjemmebane. Derfor har landsholdet været en tur i pladestudiet og indspillet sangen 'Young & Proud' sammen med rockbandet The Blue Van, skriver bt.dk.

"Vi er stolte af vores samarbejde med DBU og landsholdsspillerne og glade for at blive en del af slutrunden på dansk jord. EM-sangen hedder 'Young & Proud'. Jeg synes, det passer helt perfekt på U21-landsholdet," siger Steffen Westmark fra The Blue Van til bt.dk.

Også spillerne har været glade for samarbejdet med det danske rockband, der i øvrigt først de senere år har høstet succes herhjemme. I udlandet har man længe kendt til dem.

"Det er da sjovt og stort at lave en sang, der repræsenterer os som hold - og så med et band som The Blue Van, der jo har lavet en rigtig god sang," fortæller anfører Andreas Bjelland.

"Jeg synes, det er en sang, der fanger og indeholder mange af de ting, som holdet står for. Den er moderne, har kant, men er alligevel også en rigtig sing-a-long," lyder anmeldelsen.

Du må dog vente lidt med at høre resultatet. Offentligheden får nemlig ikke lov til at høre sangen, før slutrunden kommer nærmere.

Kilde: bt.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.