Erik Skov snyder sin mor for 131.000 kroner
Erik Skov Pedersen er atter havnet i en sag, hvor han har bedraget sin mor. Foto: Tariq Mikkel Khan / POLFOTO
Henriette Kjærs samlever er ved at blive en dyr søn for 73-årige Yvonne, som nu skylder en mindre formue på grund af sønnen.

Den særdeles skandaleramte forretningsmand Erik Skov Pedersen er en utaknemlig søn. Han har nemlig ikke sagt tak til sin mor for de to lån på sammenlagt 131.437 kroner, som han har tørret af på hende.

Han har faktisk ikke engang gjort hende opmærksom på lånene, som han optog i morens bil i 2006, så hun fik sig lidt af en overraskelse, da hun forsøgte at sælge sin bil for to uger siden, skriver B.T.

Bilforhandleren lod handlen gå tilbage efter to dage, fordi bilen var blevet belånt til op over begge sidespejl.

"Det kom som et kæmpechok, at der var den gæld i bilen. Erik har sat mig i en meget ulykkelig situation med en bil, jeg ikke kan sælge," fortæller 73-årige Yvonne Gerda Pedersen, som er folkepensionist, til B.T.

Yvonne kunne kun få 50.000 kroner for bilen, hvilket langt fra dækker den store gæld, Erik Skov har taget i den.

"Jeg ville sælge den, fordi jeg ikke længere har råd til at have den, men nu må jeg spare på mit madbudget i stedet og spise noget mere havregrød," siger hun.

Erik Skov Pedersen har ifølge B.T., som ikke har kunnet få en kommentar fra ham, tidligere underskrevet et gældsbrev på 221.701 kroner i moderens navn.

Kilde: B.T.