Erik Brandt sælger ud
76-årige Erik Brandt bor til daglig i en stor lejet lejlighed på over 400 m2 på den mondæne adresse Esplanaden midt i København. (Foto: Scanpix)
Den gamle modemand har solgt sit hus på Møn.

Den firelængede bindingsværksgård, som mode- og erhvervsmanden i sin tid købte med hustruen Margit Brandt, er blevet solgt. Det skriver boligsitet Boliga.dk

Den 140 kvadratmeter store bolig fra 1875 har været udbudt til salg af flere omgange i løbet af årene, men denne gang skulle der kun omkring to måneder til, før en handel gik igennem.

Hammerslaget endte på lige præcis 1,4 millioner kroner, som også var det, den sidste udbudspris lød på, da den lå til salg hos mæglerforretningen Home Møn.
Den ældre idylliske gård gik præcis til udbudsprisen på 1.4 mio. kroner. Foto: Boliga

Det betyder, at de nye købere nu kan rykke ind på adressen i det stråtækte hus, der ligger på en 4.465 kvadratmeter stor grund ikke langt fra naturseværdigheden Møns klint. Den endelige pris på gården, som Brandt fik i hus, svarer til en kvadratmeterpris på lige præcis 10.000 kroner - og det er altså en smule mere end, hvad villaerne i området normalt bliver handlet til.

Erik Brandt skabte sammen med hustruen modehuset Margit Brandt Design, hvor han tog sig af forretningsdelen. Parret var sammen i næsten 50 år, hvor de ikke bare var velkendte ansigter i den danske modeverden, men også som jetsettere og provokatører.

Margit Brandt gik bort i 2011. Sammen har de døtrene Emilie og Julie Brandt.

via Listen To News