Er Stephen Wright seriemorderen?
Tirsdag blev den anden mistænkte i seriemordersagen anholdt. Britiske medier afslører, at det er den 48-årige lastbilchauffør Stephen Wright, som boede kun fem huse fra en af de myrdede kvinder.

Læs også: Tidslinie: Mordene i Ipswich

Det britiske politi anholdt tirsdag nummer to mistænkt i sagen om mordene på fem prostituerede i havnebyen Ipswich. De vil ikke sige noget om identiteten på de to mænd, men engelske medier kan onsdag afsløre, at det drejer sig om den 48-årige lastbilchauffør og far til tre Stephen Wright. Den første anholdte er den 37-årige Tom Stephens.

Nu sidder begge mænd anholdt og mistænkt for mordene, men en politikilde siger til The Times, at de ikke har nogen grund til at tro, at de to mænd begik dem sammen. Altså tror politiet, at mindst en af de to mænd er uskyldig.

Stephen Wright blev anholdt hjemme klokken fem om morgenen lokal tid tirsdag. Han boede kun fem huse fra en af de myrdede kvinder, og naboerne fik et chok, da han blev ført bort af politiet.

»Manden var stadig iført nattøj. Jeg så bare al politiet og vidste slet ikke, hvad der foregik. Det var meget skræmmende,« siger naboen Alfie Smith.

Venner og bekendte maler et meget broget billede af den anholdte over for de britiske medier. »En blid kæmpe«, som elsker golf og spiller på højt niveau. Stephen Wright klæder sig ofte i sort og er altid ulasteligt klædt.

Han er ikke alt for kløgtig, siger hans far. I hvert fald ikke klog nok til at begå mord.

Men den »blide kæmpe« levede også et hemmeligt liv, fortæller naboer. Når hans samboende kæreste, Pamela Wright, var på arbejde om natten, havde Stephen Wright ofte prostituerede med hjem i huset på London Road i Ipswich, hvor han tirsdag blev anholdt.

Anholdelsen kommer ifølge flere medier, efter at han er blevet set på videooptagelser med en af de myrdede kvinder.

Poltiet har indtil videre fået en frist på 36 timer, hvor de kan tilbageholde de to mistænkte, før de skal sigte en af dem, søge om mere tid eller løslade dem.