Englands fedeste teenager vejede 210 kilo
Den britiske skolepige Georgia Davis vejede 210 kilo og var Englands fedeste teenager. Nu har hun tabt 89 kilo på en vægttabs-camp i USA.

Masser af cola, chokolade og kager. Det var menuen hver dag for britiske Georgia Davis allerede fra hun var en helt lille pige, og da hun var 15 år, vejede hun 210 kilo. Nu har den 16-årige pige været på kur i USA og tabt 89 kilo.

"Det hele startede, da jeg var fem år og min far døde. Jeg lod mine følelser styre mig. Jeg var altid ked af det, og når jeg var ked af det trøstespiste jeg. Det hjalp et minut eller to, men så blev jeg ked af det igen og spiste," forklarer hun til BBC.

Ifølge Georgias mor, Lesley Davis, var det umuligt at stoppe datterens vane.

"I ved, hvordan teenagers er. De vil ikke gøre det, som de skal. De vil hellere gøre det modsatte," siger hun.

Nu har Georgia imidlertid tilbragt ni måneder på en fitness-skole i USA, Wellspring Academy, og hun er kommet ned på 121 kilo. Hun fortæller selv, at hendes kalorieindtag er faldet fra 13.000 pr. dag til omkring 1.200. Hun skal dog tabe sig mere endnu.

"Georgia er stadig 51 kilo fra sin normalvægt, og hun mangler stadig er komme af med nogle af de dårlige spisevaner. Hun har brug for mere tid," forklarer Mike Davidson fra Wellspring Academy.