Endnu to dræbte prostituerede fundet
I den britiske by Ipswich dukker det ene lig af prostituerede kvinder op efter det andet. Politiet frygter, at en seriemorder er gået i en blodrus i disse dage. Tirsdag blev der fundet to lig mere.

Tirsdag aften dukkede endnu to unge dræbte prostituerede kvinder op i den britiske by Ispwich. En seriemorder har gennem de seneste ti dage dermed dræbt fem prostituerede, vurderer britisk politi.

24-årige Paula Clennell, hvis lig blev fundet tirsdag, gav kun få dage før hun forsvandt søndag et interview i britisk tv, hvor hun forklarede, at intet kunne få hende til at holde pause fra prostitutionen.

Drabene havde gjort hende en smule bekymret for at stige ind i biler, men hun sagde ifølge ITN, at hun stadig ville gøre det.

Politiet Ipswich har på baggrund af de mange mord rådet alle prostituerede til at blive hjemme til seriemorderen er fundet.

Mindst et af ofrene er blevet kvalt, men politiet undersøger også andre mulige mordmetoder.

»Vi laver toksikologiske tests for forgiftning samt en lang række andre kliniske og videnskabelige analyser, og vi gør det samme med det seneste offer,« siger leder af efterforskningen Steward Gull til BBC. Han havde dog også en direkte henvendelse til seriemorderen om at melde sig selv:

»Kontakt Suffolk Politi. Det er klart, at du har et alvorligt problem. Giv mig et opkald, og så vil vi finde ud af noget.«