Endnu en sex-sigtelse mod Amagermanden
Amagermanden bliver sigtet for endnu en forbrydelse. Foto: Kenneth Meyer / POLFOTO
Amagermanden kan tilføje endnu en sexforbrydelse på listen over sigtelser imod ham.

Den 22 juli 2007 bliver en 47årig kvinde overfaldet af en gerningsmand der tvinger hende til oralsex blandt andet ved at snøre et bælte omkring hendes hals. Overfaldet finder sted på Vagedevej i Gentofte.

Det er dette overfald Københavns politi nu sigter Amagermanden for. Det oplyser Københavns Politi til Newspaq.

Den 45-årige familiefar er i forvejen sigtet for to drab og seks voldtægter.

Sidste år satte dna-beviser ham i forbindelse med en lang række sexforbrydelser. Hovedsageligt forbrydelser der var begået på Amager.

Nu peger alt så på, at han kan skrive endnu en sigtelse på den i forvejen lange liste.

Og denne gang drejer det sig også om et groft seksuelt overfald.

Københavns Politi oplyser, at det er gerningsmandens måde at udføre overfaldene på, som minder meget om den Amagermanden har brugt i lignende sager, der har fået dem til at sigte ham i endnu en sag.

" Det er gerningsmandens fremgangsmåde samt dna spor, der har fået os til at sigte ham for endnu et forhold," siger vicepolitiinspektør i Københavns Politi Hans Erik Raben til Newspaq.

Med til listen over sigtelser med Amagermanden er der også blevet tilføjet to røverier. Et i 1995 i forbindelse med den firdobbelte voldtægt af en 15årig pige og to 14-årige piger samt en ung kvinde i en villa i 1995, på Ingolfs Allé, hvor der forsvandt nogle værdifulde effekter og et fra 1983, som nu er forældet.

Den 45årige MP kan altså nu skrive ni sigtelser på CV'et: Et drab på en pensionist i 1987, en skolelærer i 1990, en voldtægt af to 14årige piger, en ung kvinde og en 15årig pige i 1995, sexoverfald af 47-årig kvinde i 2007, voldtægt af en 17-årig pige i 2010, en voldtægt af en 25-årig kvinde i 2005, et røveri i 1983, et røveri i 1995 og ulovlig omgang med hittegods.