Endnu en mand anholdt i seriemorder-sag
Britisk politi har anholdt endnu en mand i forbindelse med mordene på fem prostituerede i Ipswich i England.

Læs også: Politiet leder stadig efter seriemorder
Mistænkt seriemorder på Myspace

Britisk politi anholdt tirsdag morgen klokken 6.00 dansk tid endnu en mand i forbindelse med mordene på fem prostituerede i den engelske havneby Ipswich. Det oplyser politiet på en pressekonference, som blev transmitteret direkte på BBC.

Anholdelsen skete ifølge avisen Ipswich Evening Star på gaden London Road i Ipswich by. Den anholdte er 48 år gammel.

Politiet siger, at de vil beholde den 37-årige mand, som blev anholdt mandag. Derved sidder to nu fængslet mistænkt for mordene. Den nyanholdte mand opholder sig på en unavngiven politistation i Suffolk, hvor han vil blive afhørt i løbet af dagen.

Det britiske politi vil ikke kommentere yderligere på identiteten af de to mænd, mens efterforskningen stadig er i gang.

Men de britiske medier har identificeret den første anholdte som den 37-årige Tom Stephens, der arbejder i et lokalt supermarked.

Kilder i politiet sagde til avisen The Times mandag, at politiet kun var 50 procent sikker på, at Stephens var morderen, og at de derfor fortsatte jagten.

Politiet har fået 12 timer til enten at sigte Tom Stephens, ansøge om mere tid til efterforskningen eller løslade ham.

De fem dræbte prostituerede var Tania Nicol, 19, Anneli Alderton, 24, Paula Clennell, 24, Annette Nicholls, 29, og Gemma Adams, 25. De blev fundet nøgne i områder omkring Ipswich i perioden 2. til 12. december.

Morderen er i de engelske medier blevet sammenlignet med ?Jack the Ripper?, som dræbte fem prostituerede i London i 1888. Ipswich-morderen har fået tilnavnet ?Kvæleren fra Suffolk?, som er den landsdel, som Ipswich ligger i.

via Listen To News