Ena Spottag på heftig udrensningskur
Ena Spottag er gået på en kraftig udrensningskur her i januar.  FOTO: Scanpix
Skuespilleren har skåret sukker og kaffe væk fra sin diæt, så hun kan være knivskarp, når hun tager på retreat i Sri Lanka.

Vild med dans-vinderen tager ganske snart på et yoga- og meditionsretreat i Sri Lanka, og det trænger hun til efter et travlt efterår med optagelser til Badehotellet og sin deltagelse i Vild med dans.

Se de skønne billeder af Dolly Parton: Berømt brystbombe fylder rundt

Da alting stod på sit højeste, og hun dansede der ud af, levede hun stort set af kaffe og Red Bull, derfor skal der nu rettes op balancen, fortæller hun til Billed Bladet

- Lige nu er jeg igang med en udrensning, hvor jeg blandt andet ikke drikker kaffe og ikke spiser sukker. Under "Vild med dans" er man hele tiden på kaffe og Red Bull, så nu trænger min krop til en pause, siger hun.

Afslapning i varmen

Ena Spottag vandt sammen med Thomas Evers Poulsen Vild med dans 2015. Hun har netop fået ansættelse på Aalborg Teater, men inden hun starter der, skal hun altså en tur over til varmen.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt - der er fundet flere knuder i brystet

Det bliver dog ikke ren ferie for skuespilleren:

- Der skal jeg dyrke yoga og meditation, og noget der hedder Body SDS. Det er vigtigt at passe på kroppen, siger hun.

Body SDS kan være med til at undersøtte yoga og meditation med massage af led, fokus på åndedræt og samtaler om krop og psyke. Der er altså lagt i ovnen til en hård omgang for Ena, der når ugen er slut, kan tage hjem med en krop i langt bedre balance.