Mystisk ulykke på motorvej: Mand indlagt

Københavns Vestegns Politi kan ikke forklare, hvorfor en mand tirsdag aften kørte galt på Holbækmotorvejen.
En mand kørte tirsdag aften galt på Holbækmotorvejen. Politiet har ingen forklaring på, hvorfor ulykken skete.
En mand kørte tirsdag aften galt på Holbækmotorvejen. Politiet har ingen forklaring på, hvorfor ulykken skete. Foto: Colourbox/Free

En 25-årig mand slap mirakuløst med en stor syning i baghovedet, efter at han tirsdag aften under mystiske omstændigheder kørte galt omkring en afkørsel på Holbækmotorvejen.

- Hvor utroligt det end lyder, så slipper han med en syning, og ellers er han uskadt, siger Lars Jørgensen, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi tidligt onsdag morgen.

Den 25-årige mand blev ellers lagt i kunstigt koma, da han tirsdag aften blev bragt til Rigshospitalets Traumecenter med et hovedtraume.

- De har så skannet ham og har fundet ud af, at der ikke var sket noget alvorligt, siger Lars Jørgensen.

Manden ligger nu til observation på Rigshospitalet.

Omstændighederne omkring ulykken er stadig uklare.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

- Han kommer kørende på motorvejen ind mod København, og af helt uvisse årsager bliver bilen nærmest rykket af vejen og hen over den græsrabat, der er mellem tilkørselsrampen og selve motorvejen.

- De er ikke helt i niveau på det tidspunkt, så han kører op over tilkørselsrampen, og bilen kiler sig ned under autoværnet, sagde Lars Jørgensen tirsdag aften.

Manden var ved bevidsthed, da politiet nåede frem til ulykkesstedet, men hans tilstand blev tirsdag aften betegnet som kritisk.

Manden var alene i bilen, da ulykken skete, oplyser politiet.

Den præcise årsag til uheldet forbliver nok ukendt ifølge Lars Jørgensen. Politiet har dog taget en blodprøve af manden for at klarlægge, hvorvidt han var påvirket.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.