En af landets ældste musikbutikker lukker
I 42 år har Torben Hansen, Peter Olsen og H.O. Musik været en fast bestanddel af handelslivet i Bredegade 4 i centrum af Slagelse. Men nu er det slut. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Ritzau (arkivfoto)
Internettet har taget fremtiden fra musikbutikken H.O. Musik i Slagelse. Butikken lukker og Torben Hansen og Peter Olsen går på pension.

Der er ingen til at tage over efter Torben Hansen og Peter Olsen. De lukker H.O. Musik i Slagelse og går på pension.

Det der er i butikken har internettet taget. Her handler folk grænseløst instrumenter, højtalere og andet udstyr, og får det levereret i indkørslen eller ved døren.

- Vi har jo fået internettet, jeg vil ikke sige, det har ødelagt hele vores branche, men det er tæt på. Folk handler i Tyskland og på nettet, og vi kan ikke rigtigt få lov at tjene de penge, som vi kunne førhen, siger Torben Hansen til TV Øst.

De gyldne tider er således overstået for butikken, som anses for at være en af landets ældste af sin slags, og der venter pensionen for de to herrer, når butikken er afviklet om godt en måneds tid.

- Det kan da godt blive lidt mærkeligt, men altså vi har jo andet og tage os til, så det skal nok gå, siger Peter Olsen til tv-stationen.