Elming tilbage i trænerstolen
Amerikansk fodbold-kommentater på TV 2 Zulu Claus Elming, skifter mikrofonen ud med trænerstolen og har netop sagt ja til at træne Avedøre Monarchs førstehold.

Claus Elming tiltræder med øjeblikkelig virkning som Head Coach for Avedøre Monarchs førstehold i amerikansk fodbold.

Klubben mistede træner Kim Ewé i oktober 2006 og har siden ledt med lys og lygte efter en træner, der vil være i stand til at bringe holdet tilbage på vinderkurs.

Valget falgt på Claus Elming, der er kendt fra TV som kommentater på TV 2 Zulu og vært for ’Vild med dans’, men som tidligere ligeledes har stået i spidsen for Århus Tigers.

»Nu skal Monarchs tilbage i toppen af dansk football, og jeg skal stå i spidsen for de anstrengelser. Med en fortærsket frase kommer det til at koste blod, sved og tårer samt hårdt arbejde fra alle i hele organisationen. Når man har vundet tre danmarks-mesterskaber, som mange af spillerne har gjort, kan man godt blive mæt, men nu skal sulten tilbage,« siger Claus Elming i en pressemeddelelse.

»I vores søgen efter en ny træner udarbejdede vi en liste, hvorpå vi skrev de potentielle personer i Danmark, som vi mente kunne opfylde vores krav om at bryde to års titel-tørke. Det var en meget kort liste, men øverst på den liste havde vi skrevet Claus Elming,« siger formand for Avedøre Monarch, Tommy Andersen.

»Det er derfor med stor glæde, at det er lykkedes os, at få tilknyttet Claus Elming til vores organisation som Head Coach. Claus var offensiv coordinator hos os i en periode, hvor vi vandt to Mermaid Bowls (Danmarksmesterskaber) i træk. Han kender vores organisation, han kender vores spillere, vi kender ham og ved hvad han står for.«

Claus Elming vil ud over rollen som Head Coach også varetage rollen som offensive coordinator og indtil videre Coach for quarterbacks, receivers og runningbacks.