sponsoreret indhold Elizabeth Arden – skønhedspleje af højeste kvalitet

Du kender helt sikkert Elizabeth Ardens verdenskendte Eight Hour Cream, der har været medvirkende til at hun har slået sit navn fast i skønhedsindustrien verden over. Kvinden bag brandet – den fantastiske Elizabeth Arden – var en idérig iværksætter, der i starten af 1900-tallet rejste fra Canada til New York, hvor hun i 1910 åbnede sin første Red Door Salon på 5th Avenue og i 1930’erne havde hun åbnet Red Door Salons i de fleste moderne hovedkvarterer i hele verden. Siden da har den ikoniske røde dør været et verdenskendt logo for den verdensomspændende succes indenfor skønhedsverdenen og et symbol på den kvinde, der har været med til at etablere skønhedsindustrien, som den ser ud i dag.

Find dine gaveidéer blandt Elizabeth Ardens mange produkter

Blandt Elizabeth Ardens mest anerkendte produkter er naturligvis den fantastiske Eight Hour Cream, Blue Grass Parfume, Green Tea Honey bodylotion og meget mere. Men sortimentet vil ingen ende tage, for hos Elizabeth Arden er de fortsat innovative og nytænkende, og de udvikler løbende flere fantastiske produkter til kvinder – herunder hudpleje, parfume og make-up. Det store sortiment rummer en bred vifte af lækre produkter i den højeste kvalitet. Derfor er det også et rigtig godt valg, hvis du ønsker at give skønhedsplejeprodukter i gave. De lækre og brugbare produkter kan dække enhver kvindes behov for skønhedspleje, og derfor kan du også finde Elizabeth Arden produkter til ethvert behov.

Find Elizabeth Ardens mange produkter hos eksempelvis Bilablau.dk som er en af de førende online udbydere af skønhedspleje, samt i enkelte supermarkedskæder osv.

Skønhed er enhver kvindes ret

Blandt Elizabeth Ardens visioner findes, at skønhed er enhver kvindes ret. Dengang hun åbnede sin første salon, var make up kun noget prostituerede brugte, men gennem tiden blev det socialt accepteret – hvilket Elizabeth Arden havde stor indflydelse på. Hun fik blandt andet stor betydning for, at amerikanske kvinder kunne se godt ud på farten, da hun skabte konceptet makeover og var den første til at fremstille skønhedsprodukter i rejsevenlige størrelser. Der er altså ingen tvivl om, at Elizabeth Arden har haft enorm betydning for skønhedsindustrien gennem tiden og stadig har det i dag.

Elizabeth Arden troede på, at skønhed ikke kun skulle komme fra masker af make-up, men derimod ved en gennemarbejdet kombination af videnskab og naturen. Derfor skabte hun produkter, der tog udgangspunkt i hudens egne styrker og var i en lang årrække fortaler for sund kost, god søvn og generel sund levevis. Med visionen om, at skønhed er en rettighed for alle kvinder, skabte Elizabeth Arden produkter, der kombinerede både videnskaben og naturen, og som havde til hensigt at forbedre huden frem for blot at dække den. Da Elizabeth Arden døde i 1966, levede hendes idéer og visioner videre, og i dag er hendes iværksætterånd, kvalitetsbevidsthed og innovative karakter stadig udgangspunktet for det store skønhedsbrand, der stadig bærer hendes navn.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret