Eksperterne er enige: De vinder ”Vild med dans”
Årets tre finalister i "Vild med dans": Jakob Fauerby, Christopher Læssø og Coco O. (Foto: Henrik Ohsten/TV2)
Et par er tårnhøj favorit til at løbe med sejren i aften

Der er tre par tilbage i ”Vild med dans” inden aftenens store finale. Men i virkeligheden er der ikke meget spænding om, hvem der løber med sejren og trofæet. Bookmakerne har i hvert fald Jakob Fauerby og Silas Holst som tårnhøje favoritter.

Bet25 giver således kun pengene halvanden gang igen, hvis herredoublen danser sig til sejren.

– Fra allerførste dansetrin har Jakob Fauerby og Silas Holst været vores favorit til at snuppe trofæet, og det er der ikke lavet om på fredag aften. Parret har leveret på et højt niveau igennem hele sæsonen, og det taler sit tydelige sprog, at de har scoret flest point fra dommerne i stort set alle programmer, siger Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25.

Det vil være en overraskelse af de større, hvis ikke Silas Holst og Jakob Fauerby i aften vinder "Vild med dans". Henrik Ohsten/TV 2

Stort set samme odds får man hos andre bookmakere som Danske Spil og Bet365. Alle tre selskaber er også ret sikre på, hvem der ender på de næste pladser på podiet. Christopher Læssø bliver sammen med sin partner,  Karina Frimodt, nummer to, mens tredjepladsen går til Coco O. og Morten Kjeldgaard.

Men… Nu går det jo ikke altid, som bookmakerne forudser. For to uger siden var Oscar Bjerrehuus favorit til at ryge ud, men han dansede sig alligevel videre. Og sidste års finale endte med en regulær sensation, da Simon Stenspil og Asta Björk vandt foran storfavoritterne, Molly Egelind og Mads Vad.

Skulle Jakob Fauerby og Silas Holst leve op til favoritværdigheden, vil det være første gang i verdenshistorien, at et par af samme køn vender en ”Vild med dans”-konkurrence. Og det vil samtidig være Silas Holsts tredje sejr gennem tiderne.

 

 

via Listen To News