Ekspert: Seriemorder myrder snart igen
Politiet kæmper mod tiden i sagen om en formodet britisk seriemorder. Gerningsmanden myrder hurtigere end Jack the Ripper.

Poltiet har sat alt ind for at finde den eller de gerningsmænd, der står bag mordet på fem prostituerede i Ipswich i England. Politiet har fundet fem nøgne lig på kun 11 dage, og ifølge den britiske kriminolog Colin Wilson gør det morderen til en meget hurtig seriemorder.

Faktisk er intervallet mellem mordene langt kortere, end da den berygtede Jack the Ripper myrdede fem prostituerede i London i 1888.

Colin Wilson frygter, at manden bag mordene myrder igen ligeså hurtigt som før.

»Politiet bliver nødt til at arbejde med lysets hastighed, for Ipswich-morderen er allerede i gang med at planlægge sit næste angreb,« siger kriminologen til Daily Mail.

Politiet har siden liget af den første prostituerede, 25-årige Gemma Adams, dukkede op 2. december haft gang i en storstilet efterforskning. Politiet mener med sikkerhed, at den samme gerningsmand står bag de to første mord, men har endnu ikke officielt fastslået, om det er den samme morder, der står bag alle fem mord.