Eks-millionær fra TV 2: Jeg vil have min pension med til udlandet
Anne Mette Beckmann vil tilbage til udlandet, når hun bliver folkepensionist. Foto: TV 2
Anne Mette Beckmann fra TV 2-programmet "Millionær i praktik" er træt og drømmer ikke mere om sit eget sted at bo.

Eks-millionæren Anne Mette Beckmann fra TV 2-programmet "Millionær i praktik" har en ny plan for sit liv i Danmark.

Anne Mette Beckmann kom tilbage til Danmark efter et liv i Portugal, hvor hun i en årrække levede i sus og dus i det portugisiske jetset på guldkysten vest for Lissabon.

Men da hun for at par år siden pengeløs vendte tilbage, opdagede hun, at hun ville få ganske få penge at leve for. Således lever hun nu for en indtægt, der svarer til integrationsydelsen på omkring 6.000 kroner om måneden.

- Jeg skal være i landet, men jeg har ikke råd til at bo her. Nu er jeg træt og drømmer ikke mere om, at det kan lykkes at finde mit eget sted og slet ikke et job – jeg har opgivet, siger Anne Mette Beckmann, der i øjeblikket bor hos en veninde, til TV 2.

Hendes plan er nu at holde ud til 1. december 2019, hvor hun er berettiget til folkepension. Hun lever ikke op til kravene for fuld folkepension, og regner derfor med at få et væsentligt mindre beløb.

- Jeg kan ikke få fuld pension, men det jeg får, håber jeg at kunne tage med til udlandet i vinterhalvåret, siger hun til tv-stationen.

Hun savner klimaet og havet i Portugal, fortæller hun, men hun har endnu ikke taget en beslutning om, hvilket land hun vil opholde sig i som folkepensionist.