Eks-kæresten sviner Paris Hilton til

Livet med milliardær-arvingen er ikke andet end sprut, skandaler og endeløse forsider, raser blondinens nu eks-forlovede.
For blot et par måneder siden var Paris og Cy Waits lykkelige og skulle giftes. Nu er forholdet slut, og han sviner hende til offentligt.
For blot et par måneder siden var Paris og Cy Waits lykkelige og skulle giftes. Nu er forholdet slut, og han sviner hende til offentligt. Foto: Polfoto, (AP Photo/Evan Agostini) / POLFOTO

Ude fra ligner Paris Hiltons liv måske et drømmeliv, men for kæresten gennem det sidste år, natklub-kongen Cy Waits, blev drømmen til mareridt. Den 35-årige amerikaner har tidligere sagt, at han slog op med Paris Hilton, fordi han vil fokusere mere på sin karriere.

Men noget tyder på, at der ligger mere bag. Cy Waits fortæller nemlig nu, at han ikke kunne holde Paris Hiltons livsstil ud, skriver det amerikanske ugeblad PEOPLE.

"Fester er ikke min stil. Jeg lever et sundt liv. Jeg undgår stoffer," fortæller han til ugebladet.

Der går da også rygter om, at han i virkeligheden forlader Paris Hilton, fordi han følte sig udstillet som en jaloux type i hendes nye realityshow 'Verden ifølge Paris Hilton'.

CY vil ikke selv kommentere rygterne, men nøjes med at lange ud efter den skandaleramte hotelarving.

"I mit næste forhold forventer jeg ærlighed, stærke værdier, sandhed, forpligtelse, gensidig tillid og respekt. Ting, jeg ikke synes, jeg har fået for nylig," bider festmageren.

CY Waits afslutter med at sige, at han ikke vil savne festerne eller forsiderne, men der er dog en ting fra forholdet, han vil savne: Paris' forældre!

Kilde: PEOPLE

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.